Pappa, mamma, dotter


Letade efter ett par gamla bilder i dag...
Hittade då denna fina bild som är tagen för ett par år sedan. Den föreställer (fr.v.) pappa SE UCH DK UCH FI UCH Klenod´s Qhavat, mamma SE UCH FI UCH Accent´s Nice So Nice och dotter SE UCH Amaklinjas Special Delivery.

Elvis, Ronja och Lovis till vardags!

Första arbetsveckan...

... på det nya jobbet är avklarad!
En massa nya saker att lära sig och uppfräschning av gamla kunskaper samt nya människor att lära känna! Väldigt spännande och inspirerande!
Kommer att befinna mig på kurs i Stockholm 17-18 april, 7-8 maj samt 21-22 maj (och sedan ska jag tydligen också hinna till Stockholm en gång till under maj, då tillsammans med mina härliga arbetskamrater!!!).

Nu ska jag njuta av helgen och förhoppningsvis också få i hop ett Whippet Blad att skicka till tryck nästa vecka!

De e mycke nu... men det är fruktansvärt roligt!!!

Hockeytokig byggd...Nog märks det att man bor i en hockeytokig byggd. Så här i slutspelstider gör Birk succé i sitt svart-gula täcke med Skellefteå AIK-loggor på sidorna så fort han går ut!!
Allt från dagisbarn till pensionärer kommenterar att han har ett AIK-täcke (det är nästan lite synd som tjejerna i flocken för det är ingen som ser dem). Senast på promenaden i dag, då mötte vi samma dagisgrupp två gånger. Första gången pekade en kille på Birk och skrek "En hund håller på AIK". När vi mötte dem nästa gång utbrast han glatt "Jag såg AIK-hunden en gång till!".

Ett stort tack till Marie Sandberg (Mibisan´s kennel) för Birks snygga täcke - det är väldigt beundrat!!


Det är trevligt med brev...I dag kom det ett "Välkomst-brev" från min nya arbetsgivare!
Vad trevligt det kändes!
Förutom att det innehöll information om allt möjligt så har jag nu också meddelat vilket konto jag vill ha mina kommande löner insatta på!!! Trevlig trevligt! Ser framemot att börja på måndag...


Känns fortfarande lite overkligt...Telefonsamtalet jag fick i går morse känns fortfarande lite overkligt...
Det var min nya chef som ringde och erbjöd mig jobb!! Wiiiieee!!
Visst, allt kändes väldigt bra före, under och efter anställningsintervjun, men man kan ju ändå aldrig veta.
Glädjestrålande skyndade jag mig givetvis att genast tacka ja till jobbet (och till en lön jag aldrig tidigare varit i närheten av!!!).

Just nu känner jag mig som en Duracell-kanin full med energi som bara vill sparka i gång och lära mig allt nytt som det nya jobbet innebär!!!

Så på måndag inleder jag min sista vecka som arbetslös!!


Grattis A-kullen!!Ett stort GRATTIS till vår A-kull som i dag fyller 2 år!!!
Grattiskramar till Mimmi i Piteå, Polly i Robertsfors och "tok-Tyra" här hemma!
Extra kramar till Mimmi; hoppas att ditt brutna ben fortsätter att läka som det ska och att du snart är "fit-for-fight" igen! ♥ ♥ ♥


Grattis Love-kullen!!Ett stort GRATTIS till vår "Love-kull" som i dag fyller 6 år! Tänk vad tiden går...
Grattis på er Inez i Leksand, Foppa & Michelle i Växjö, Neo några kvarter bort här i Byske samt Anja & Frida här hemma!! <3 <3 <3 <3 <3 <3

 


RSS 2.0