RONJA 10 ÅR!!!

I dag firar vi vår älskade Ronja (SUCH FINUCH Accent´s Nice So Nice) som fyller 10 år!!

Vi skickar också grattiskramar till alla hennes syskon runt om i Sverige, men framförallt till brorsan Karlsson (SUCH Accent´s Non Stop Express) som bor här i Byske!

En speciell tanke till Martin (Accent´s Nicko Nick Name) som lämnade denna värld alldeles för ung!

GRATTIS RONJA!
Du är fortfarande "stans gladaste whippet!" (Uppfödare Monicas ord på en av videofilmerna vi fick på Ronja och hennes syskon när vi valde valp).

Ett stort TACK till Ronjas uppfödare Monica Jonsson, kennel Accent´s, för att vi fått chansen att leva med Ronja i 10 år!!!! Vi hoppas att det blir många fler...


Annat än whippets...

I stugan hos min moster/faster och farbror/morbror har de vilda "ankorna" blivit så tama att de kommer springandes när de ropar på dem!!
Och tänk...

... dessa två "dårar" har jag fött upp!!!!Tänk att det är ssssåååå roligt att springa på en sandstrand när man är en whippet!!
Och tänk att det blir ännu roligare när de tagit sig ett par rundor ner i vattnet också!!
Allt för att så mycket som möjligt av sanden ska stanna kvar på kroppen... när vi går hem ser det ut som om halva stranden följer med!!

Men oj, oj vad roligt de har!!!!
Man kan inte låta bli att skratta åt dem när de far fram!
Finns det något vackrare än whippar i full fart, lyckliga och glada?
Jag tror inte det, det är så underbart att se!
Alla whippar borde få ha tillgång till en sandstrand så att de kan sträcka ut och springa!

Unik Ronja i keramik...

Måste bara visa några bilder på min fina Ronja i keramik...Fick denna keramikfigur föreställande Ronja när mina kära valpköpare från Växjö kom upp för att hämta Ronjabarnen Michelle och Foppa våren 2006.Den kanske har lite väl kraftiga ben och stora öron för en whippet men en sak är säker... den är helt unik, det finns bara ett exemplar i hela världen och vi njuter av den varje dag!!!TACK Mayvor och Marcus!RSS 2.0